Calendar
Jogi nyilatkozat
Jogi nyilatkozat
 
 
A honlapon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése a Szilícium Mező Klaszter szellemi alkotása, jogi védelem alatt áll. Az audio és vizuális tartalom bárki által szabadon felhasználható, idézhető és többszörözhető abban az esetben, ha a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik, és a forrás feltüntetésre kerül.
 
Mindent megteszünk azért, hogy a honlapon közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalunk bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. Fenntartjuk a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassuk.
 
A Szilícium Mező Klaszter honlapjának kezdőoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulás nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a www.sziliciummezo.hu oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.