Klaszterünkről

A Szilícium Mező Klaszter fő célkitűzése egy olyan – az Észak-alföldi régió anyagi és szellemi erőforrásaira támaszkodó – informatikai komplexum létrehozása, ahol az ötletek megjelenésétől kezdve, a kutatáson keresztül a termelésig és az értékesítés támogatásáig a teljes innovációs lánc megvalósulhat.

A létrejövő informatikai vonzáscentrum lehetővé teszi az egyetemi illetve a gazdálkodó szférában elkülönülten meglévő tudás egyesítését, a létrejövő szinergiahatások üzleti hasznosítását a foglalkoztatás regionális növelése, a magasabb jövedelemtermelés valamint a térség hosszú távon fenntartható versenyképességének biztosítása érdekében.

Stratégiánk

Gyakran Ismételt Kérdések

Klaszterünkhöz csatlakozni Csatlakozó tag vagy Pártoló tag formában lehet. A csatlakozás első lépése egy kapcsolatfelvétel, majd pedig egy szándéknyilatkozat kitöltése. A tagok felvételéről a Taggyűlés hoz határozatot.
A klaszter egy olyan szakmai közösség, amely segít hatékonyabbá tenni egy szervezet működését. Ha tervei között szerepel a fejlesztés és hatékonyabb működés megvalósítása, akkor a klasztertagság javasolt.
Maga a klaszter közvetlenül nem finanszírozhat, de források felkutatásában tudunk segíteni. A klaszter partner abban, hogy konzorciumi partnerként közösen lehessen pályázni.

Kérdései vannak IT fejlesztések kapcsán?

Kérjen díjmentes szakmai konzultációt!

20 perces telefonos/online konzultáció